Coneixement

Casa > Coneixement > Contingut
Aplicacions de polivinilpirrolidona
Jan 24, 2018

1, en les aplicacions mèdiques i sanitàries

La polivinilpirrolidona té una excel·lent biocompatibilitat i no causa cap irritació a la pell, membranes mucoses i ulls i, per tant, s'utilitza àmpliament en el camp de la medicina. En la indústria farmacèutica, PVP, com ara derivats de la cel·lulosa i acrílics, s'ha convertit en un dels tres principals adjuvants en la medicina sintètica actual. El plasma fet a partir d'ell no és antigènic, no necessita fer coincidir la sang, i pot evitar que la malaltia s'estengui a la sang.


1.1 additius farmacològics

1.1.1 coprecipitants Moltes drogues tenen bons efectes terapèutics, però a causa de la dissolució lenta a l'aigua, es redueix el grau d'ús pràctic. El PVP com a coprecipitant de fàrmacs poc solubles pot millorar la solubilitat i la dissolució de fàrmacs, millorar l'eficàcia, reduir la dosi. Sota fluorotiazida, flavomicina i reserpina i altres fàrmacs afegits al PVP es realitza coprecipitat, la solubilitat de coprecipitat, la velocitat de dissolució i és absorbida pel cos més ràpid que la composició original.

1.1.2 injecció d'un inhibidor de cosolviment o cristal·lització Aquest principi de solubilització de co-dissolvent principalment a través de l'associació entre el fàrmac i PVP per estendre les partícules sòlides del fàrmac en la injecció de temps de sedimentació per prevenir la precipitació de la cristal·lització del medicament. Per exemple, el sulfadiazol, el dolor inflamatori i altres medicaments i la combinació de PVP PVP, poden millorar l'estabilitat dels fàrmacs líquids, per ampliar l'eficàcia. A més, el PVP també pot afectar la sacarosa.
Copyright © Tianjin ILE Pharmaceutical Materials Co, Ltd Tots els drets reservats.Telèfon: +86-22-83716586