Coneixement

Casa > Coneixement > Contingut
Els excipients farmacèutics de midó tenen un gran potencial de desenvolupament
Jan 24, 2018

La pols és el polímer de polisacàrid natural més abundant de la natura. No només és un component important de l'alimentació humana, sinó que també s'ha utilitzat durant més de 100 anys com a excipient farmacèutic. És un dels excipients farmacèutics més utilitzats.


Insiders van assenyalar que el midó és un excipient farmacèutic massiu tradicional. Té molts avantatges, com fonts extenses. En els últims anys, el midó s'ha desenvolupat profundament i s'han llançat una sèrie de nous productes. Els excipients farmacèutics de midó tenen un gran potencial de desenvolupament.


Els materials medicinals tradicionals representats pels vells tres tipus de "midó, dextrina i sacarosa" encara ocupen una gran quota de mercat actualment. Wan Haitong, professor de la Universitat de Medicina de la Xina de Zhejiang, va dir que, actualment, els principals medicaments a la Xina són principalment pastilles, càpsules, grànuls i altres formes tradicionals. Durant la producció d'aquestes preparacions, el midó no és només l'excipient més utilitzat, sinó que també s'utilitza com agent de farciment, adhesiu i desintegració. Amb la modernització dels productes tradicionals de la medicina xinesa i la tecnologia per accelerar el procés de refinament, una part de la medicina xinesa poc a poc es va admetre a la píndola tradicional, pasta, pols i altres formes tradicionals a la tableta o càpsula Dan, productes sanitaris a més de les tabletes i les càpsules com a forma principal també en un període de desenvolupament ràpid, s'espera que en els propers 5 a 10 anys la indústria de la tableta i càpsules mantingui un bon moment de creixement, ja que els medicaments tradicionals a granel, la demanda de midó també està augmentant.


La indústria farmacèutica moderna també és inseparable del midó i del midó modificat. Els antibiòtics es produeixen majoritàriament per fermentació de midó o productes derivats de midó, com la vitamina C, de manera que la medicina i el midó són inseparables. Wan Hai també va assenyalar que els materials medicinals en la producció de midó representaven una proporció considerable, s'afegeixen tablets als excipients, alguns excipients són midó modificat; Els productes i accessoris mèdics de làtex, pols lubricant de substitució plasmàtica i un portador farmacèuticament acceptable, microesferes de midó i prevenció de l'arteriosclerosi i altres productes també s'utilitzen en substrat medicament humit modificat de midó, tractament de la uremia, reducció del colesterol i de la sang. En l'actualitat, el midó com a principal producte dels materials medicinals són principalment midó pregelatinizado, dextrina, midó de carboximetil sòdic (CMS-Na), etc.


En els últims anys, la indústria ha presentat la innovació dels productes de midó amb midó pregelatinizado com a exemple, té excel·lents propietats fisicoquímiques, pot reemplaçar els excipients d'hidroxipropil metilcelulosa i altres síntesis químiques per a la producció de preparacions sòlides com ara comprimits i càpsules.








Copyright © Tianjin ILE Pharmaceutical Materials Co, Ltd Tots els drets reservats.Telèfon: +86-22-83716586