Notícies

Casa > Notícies > Contingut
Introducció de l'API
Jan 24, 2018

La definició d'API a ICH Q7A es defineix com una barreja de qualsevol substància o substància per a la fabricació de fàrmacs, i també un ingredient actiu en productes farmacèutics quan s'utilitza en productes farmacèutics. Aquesta substància té una activitat farmacològica o una altra acció directa en el diagnòstic, tractament, alleujament dels símptomes, tractament o prevenció de malalties, o pot afectar la funció o estructura de l'organisme.

Components efectius del fàrmac. Només si el medicament es processa en una preparació farmacèutica, es pot convertir en un medicament per a l'aplicació clínica.

Segons la seva font, l'API es pot dividir en dues categories: química química sintètica i natural.

Les drogues sintètiques químiques es poden dividir en drogues sintètiques inorgàniques i orgàniques. La síntesi de la medicina inorgànica dels compostos inorgànics (molt pocs elements), com l'hidròxid d'alumini, que s'utilitza per al tractament de l'úlcera gàstrica i duodenal, tres de silicat de magnesi; La medicina de síntesi orgànica està constituïda principalment per matèries primeres orgàniques bàsiques, medicaments produïts per una sèrie de reaccions químiques orgàniques (com l'aspirina, la cafeïna, el cloranfenicol, etc.).

Segons la seva font, els fàrmacs químics naturals es poden dividir en dues categories: fàrmacs bioquímics i fitoquímics. Els antibiòtics es produeixen generalment per fermentació de microorganismes, que pertanyen a la categoria de bioquímica. En els últims anys, una varietat d'antibiòtics semisintètics són producte de la biosíntesi i la síntesi química. En les matèries primeres, la proporció de les varietats, el valor de sortida i de sortida de les drogues sintètiques orgàniques és la més gran, que és el pilar principal de la indústria química farmacèutica. La qualitat de l'API determina la qualitat de la preparació, de manera que el seu estàndard de qualitat és molt estricte. Tots els països del món han establert estrictes estàndards de farmacopea nacionals i mètodes de control de qualitat per a les seves matèries primeres àmpliament utilitzades.

Copyright © Tianjin ILE Pharmaceutical Materials Co, Ltd Tots els drets reservats.Telèfon: +86-22-83716586